Διεύθυνση Σπουδών

 • Ελένη Πετροπούλου

  Η Ελένη Πετροπούλου μεγάλωσε στα Άνω Λιόσια.

  Είναι εκπρόσωπος της νέας γενιάς εκπαιδευτικών που βλέπουν την εκπαίδευση σαν μέσο της συνολικότερης ανάπτυξης του μαθητή.

  Μετά το πέρας των σπουδών της στην Αθήνα, παρακολούθησε πληθώρα σεμιναρίων και ασχολήθηκε με την ιδιαίτερη φροντίδα μαθητών σε πολλές περιοχές της Αττικής.

  Παράλληλα, ολοκλήρωσε με επιτυχία και τις περαιτέρω σπουδές της, στο Κέντρο Μεταφραστικών Σπουδών meta|φραση (συνέχεια των τμημάτων του Βρετανικού Συμβουλίου), στη μόνη αποκλειστικά σχολή μετάφρασης στην Ελλάδα, αναγνωρισμένη από την ATA, την Ένωση Αμερικανών Μεταφραστών.

  Εργάστηκε σε καταξιωμένα Κέντρα Ξένων Γλωσσών (“Kafantari” Άγιοι Ανάργυροι, “Taliakou” Καλλιθέα).

  Από τον Σεπτέμβριο του 2008, μετά την ολοκλήρωση των σπουδών της στο Vermont των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής ασχολείται με το Κέντρο Ξένων Γλωσσών που ίδρυσε στον ιδιόκτητο χώρο της, στην Πίνδου 71 της Δροσούπολης Άνω Λιοσίων.

  Από το ξεκίνημά της, βασικό μέλημά της είναι να παρακολουθεί συνεχώς τις εξελίξεις στην ξενόγλωσση εκπαίδευση και γενικότερα τις νέες τάσεις στην εκπαιδευτική διαδικασία, επιτυγχάνοντας άριστα αποτελέσματα στις εξετάσεις πτυχίων όλων των επιπέδων!

  Απόδειξη των παραπάνω αποτελεί ότι το 2008, όταν ξεκίνησε το Start Smart School «άλλαξε αιώνα στην εκπαίδευση» των Άνω Λιοσίων και όχι μόνο, αφού το Start Smart School εγκαινίασε τις ΠΡΩΤΕΣ ψηφιακές τάξεις διδασκαλίας!

  Και αυτό γιατί χρησιμοποίησε ΠΡΩΤΟ διαδραστικoύς πίνακες, διαδραστικούς βιντεοπροβολείς αλλά και ηλεκτρονικά βιβλία (e-books) σε ολόκληρη τη Δυτική Αττική!