«Καλάθι αγάπης» 250 κιλών από το “Start Smart” στο Κοινωνικό Μαγειρείο Δήμου Φυλής!

10 Ιανουαρίου 2015

Το Κέντρο Ξένων Γλωσσών “START SMART” της Ελένης Πετροπούλου, στα πλαίσια των δράσεων Κοινωνικής Ευθύνης, για άλλη μια χρονιά, συγκέντρωσε τρόφιμα μακράς διάρκειας από τους μαθητές και τους γονείς του Κέντρου, και αυτά τα Χριστούγεννα το «καλάθι αγάπης» είχε ως παραλήπτες τους συνδημότες μας, που σιτίζονται από το Κοινωνικό Μαγειρείο του Δήμου Φυλής. Ζάχαρη, αλεύρι, πάστα ντομάτας, ζυμαρικά, ρύζι, όσπρια, γάλατα, καφέδες, κομπόστες, πορτοκάλια και χυμοί είναι μερικά από τα προϊόντα που συγκεντρώθηκαν μέσα στο «καλάθι αγάπης» που έφτασε να ζυγίζει 250 κιλά! Τα προϊόντα, αφού συγκεντρώθηκαν στο Κέντρο Ξένων Γλωσσών, τακτοποιήθηκαν ανά είδος, ζυγίστηκαν και την Παρασκευή 26 Δεκεμβρίου 2014 μεταφέρθηκαν με το αυτοκίνητο του “START SMART” στις εγκαταστάσεις του Κοινωνικού Μαγειρείου Δήμου Φυλής, όπου παρελήφθησαν με μεγάλη ικανοποίηση.

Ο Πρόεδρος της Κ.Ε.ΔΗ.Φ. κος Γκίκας Χειλαδάκης απέστειλε ευχαριστήρια επιστολή στη διεύθυνση του START SMART που αναφέρει: «Ευχαριστούμε θερμά το κέντρο ξένων γλωσσών START SMART για τη συγκέντρωση και αποστολή στο Κοινωνικό Μαγειρείο που λειτουργεί η Κ.Ε.ΔΗ.Φ. 250 κιλών τροφίμων μακράς διάρκειας χωρισμένων κατ’ είδος. Επιδείξατε έμπρακτα την κοινωνική σας αλληλεγγύη και ευχόμαστε η ενέργειά σας αυτή να βρει και άλλους μιμητές».

H διευθύντρια του Κέντρου Ξένων Γλωσσών Ελένη Πετροπούλου, τονίζει ότι «δεν είναι η πρώτη φορά που το “START SMART” πραγματοποιεί παρόμοια κίνηση αλληλεγγύης, αφού το Κέντρο δε στέκεται μόνο στην εκπαίδευση των μαθητών, αλλά και στη διαμόρφωση των χαρακτήρων τους, αφού αυτοί θα είναι οι αυριανοί πολίτες, και ένα από τα χαρακτηριστικά τους θα πρέπει να είναι η αγάπη για το συνάνθρωπο, και η αλληλεγγύη, ειδικά στους καιρούς κρίσης που βιώνουμε ως κοινωνία. Ευχόμαστε σε όλους τους συνδημότες μας να έχουν μια «Καλή Χρονιά» γεμάτη με αλληλεγγύη».

Ενδιαφέρουσα ομιλία για το ίντερνετ και τους κινδύνους του, από το Start Smart SchoolΈρευνα «Start Smart»:
κατά 97% ικανοποιημένοι οι γονείς!