Η ομάδα μας

ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΣΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ
 • Οι καθηγητές μας είναι έμπειροι και γεμάτοι αγάπη για τη διδασκαλία!

 • Αλήθεια, τι πρέπει να έχει ένας καθηγητής για να θεωρείται άρτιος; Πρώτα από όλα, να κάνει αυτή τη δουλειά από επιλογή και από αγάπη για τη διδασκαλία. Να παρακολουθεί συνεχώς τις εξελίξεις στην εκπαίδευση, να συμμετέχει σε σεμινάρια, να ψάχνει συνεχώς πως θα κερδίσει το ενδιαφέρον των μαθητών. Επίσης, να γίνεται κι αυτός μαθητής και η καθημερινή τριβή με όσους τον παρακολουθούν, να λειτουργεί προς τη βελτίωση και των μαθητών και του ίδιου.

  • Eleni Petropoulou
   Διευθύντρια Σπουδών

   Διδάσκω 18 χρόνια και πέρα από την επικοινωνία που χτίζω με κάθε μαθητή και μαθήτρια, βασικό μου μέλημα είναι να παρακολουθώ συνεχώς τις εξελίξεις στην ξενόγλωσση εκπαίδευση και γενικότερα τις νέες τάσεις στην εκπαιδευτική διαδικασία, επιτυγχάνοντας άριστα αποτελέσματα στις εξετάσεις πτυχίων όλων των επιπέδων! Είναι ωραία να κάνεις το επάγγελμα που αγαπάς!

  • Ms Mary
   Αγγλικά

   Διδάσκω και παράλληλα πραγματοποίησα μεταπτυχιακό πάνω στην Εφαρμοσμένη γλωσσολογία της Αγγλικής γλώσσας ώστε να εμβαθύνω στην γλώσσα και στην μεθοδολογία της διδασκαλίας! Το περασμένο καλοκαίρι, δίδαξα επί 1,5 μήνα σε μαθητές του Λονδίνου για 4η χρονιά!

  • Ms Sissy
   Αγγλικά, Γαλλικά

   Τα παιδιά και οι ξένες γλώσσες ήταν και είναι το πάθος μου, με αποτέλεσμα την ενασχόλησή μου με την διδασκαλία ξένων γλωσσών. Η μεταπτυχιακή εκπαίδευση πάνω στην διδακτική είναι ένα ακόμα βήμα προς την συνεχή κατάρτιση και την επαγγελματική μου εξέλιξη. Καλώς σας βρήκα!

  • Ms Eleftheria
   Γαλλικά, Αγγλικά

   Η αγάπη μου για τις ξένες γλώσσες με οδήγησε να ασχοληθώ επαγγελματικά με τη διδασκαλία. Θεωρώ ευθύνη και υποχρέωσή μου να θέτω τις σωστές βάσεις στην εκμάθηση της αγγλικής και γαλλικής γλώσσας…

  • Frau Renata
   Γερμανικά

   Πέρα από τη διδασκαλία, κάνω μεταπτυχιακό στη Διδακτική και στη Γλωσσολογία, γιατί αγαπώ την εκπαιδευτική διαδικασία και θέλω να είμαι ενήμερη για τις εξελίξεις στην εκπαίδευση. Η γερμανική γλώσσα είναι πολύ σημαντική, καθώς είναι η μητρική γλώσσα όχι μόνο της Γερμανίας, αλλά και άλλων χωρών, όπως η Αυστρία και η Ελβετία!

  • Mr John
   Γραμματεία, Εκδηλώσεις

   Βρίσκομαι καθημερινά δίπλα στους μαθητές, στους γονείς και στους καθηγητές! Στη γραμματεία φροντίζω για όλους & για όλα! Είμαι απόφοιτος της Διοίκησης & Οικονομίας (Λογιστικής) και πρόσφατα των Δημοσίων Σχέσεων. Η ενασχόλησή μου με το Θέατρο, βοηθάει στο να ανεβάζει το Start Smart School άρτιες παραστάσεις!

 • Ερωτήσεις & Απαντήσεις
  Στις εξετάσεις ποιών πανεπιστημίων συμμετέχει το Start Smart School;

  Σε αυτές που διενεργεί κάθε Νοέμβριο ή Δεκέμβριο, και κάθε Μάϊο, το Cambridge, το Michigan και το E.S.B.

  Ένας μικρότερος μαθητής δεν μπορεί να συμμετέχει σε εξετάσεις;

  Φυσικά και μπορεί! Τα παραπάνω πανεπιστήμια αλλά και το Europalso όπου είμαστε μέλος, διενεργούν εξετάσεις κάθε Μάϊο.

  Τι σημαίνει να είσαι μέλος στο Europalso;

  Με το σύστημα Europalso Society for Quality Testing το Start Smart School – Eleni Petropoulou ελέγχει συνεχώς την ποιότητα σπουδών των σπουδαστών του επιτυγχάνοντας έτσι τα καλύτερα αποτελέσματα. Αυτό Το σύστημα σπουδών περιέχει δύο σκέλη: Γονείς και Σπουδαστές γνωρίζουν με λεπτομέρεια τη διδακτέα ύλη (το syllabus), δηλαδή τα βασικά Γραμματικά φαινόμενα και το Λεξιλόγιο στο συγκεκριμένο επίπεδο. Ακολουθεί Practices Tests, εξετάσεις ποιότητας σε προγραμματισμένα τακτικά διαστήματα που πιστοποιούν και ελέγχουν το πραγματικό επίπεδο γνώσεων του Σπουδαστή, Europalso Society for Quality Testing. Έτσι μπορούμε και τον βοηθάμε εκεί ακριβώς που υστερεί καλύπτοντας έγκαιρα τα κενά του.

  Όλα τα Κέντρα Ξένων Γλωσσών δεν είναι ίδια;

  Και βέβαια όχι! Ειδικά στις μέρες μας, οι γονείς καλούνται να εξετάσουν και το οικονομικό σκέλος της επιλογής τους φροντίζοντας να διαλέξουν εκείνη τη λύση που να είναι η οικονομικότερη χωρίς όμως να θυσιάζεται η ποιότητα στο βωμό της οικονομίας. Για όλα αυτά υπάρχουν απαντήσεις έτσι ώστε να μπορέσει κάθε γονιός να κάνει την καλύτερη και την πιο συμφέρουσα επιλογή. Το Start Smart School – Eleni Petropoulou αποτελεί την καλύτερη και πιο συμφέρουσα επιλογή!

 • Συμμετοχές σε επιμορφωτικά σεμινάρια
  • Μεθοδολογία295Ώρες
  • Εφαρμοσμένη γλωσσολογία180Ώρες
  • Κριτική ανάλυση γραπτού & προφορικού λόγου88Ώρες
  • Διδασκαλία των τεσσάρων δεξιοτήτων146Ώρες
  • Δυσλεξία & Διάσπαση προσοχής105Ώρες
 • Γιατί να προτιμήσετε τα Κέντρα μας

  • Τα βιβλία μας είναι τα καλύτερα!

   Έχουμε επιλέξει για τα παιδιά σας τα ποιοτικότερα βιβλία εκμάθησης της αγγλικής γλώσσας από τις μικρότερες τάξεις & τις προκαταρκτικές τάξεις junior έως τα ανώτερα επίπεδα στις τάξεις Proficiency καλύπτοντας άρτια τις εξετάσεις των Πανεπιστημίων Cambridge, Michigan, ESB κ.α.

  • Αλλάξαμε ...αιώνα στην εκπαίδευση!

   Είμαστε, ειλικρινά, πολύ χαρούμενοι που «αλλάξαμε αιώνα στην εκπαίδευση», όπως ήταν και το σλόγκαν μας πριν μια δεκαετία, αφού το Start Smart 1, ήταν το πρώτο που χρησιμοποίησε διαδραστικό πίνακα σε όλη τη Δυτική Αττική! Ευτυχώς, μετά ακολούθησαν και άλλα το παράδειγμά μας, και οι μαθητές κέρδισαν από αυτή τη μοναδική εμπειρία μέσα στις αίθουσες διδασκαλίας!

  • Ειδικές εκπτώσεις στα δίδακτρα!

   Κάνουμε ειδικές τιμές σε άνεργους αλλά και εκπτώσεις στα αδέλφια, καθώς και στα παιδιά που επιλέγουν να διδαχθούν και δεύτερη ξένη γλώσσα. Έκπτωση κάνουμε και στους φίλους των μαθητών μας που εγγράφονται για πρώτη φορά αλλά και ανάλογη έκπτωση στους ίδιους μας τους μαθητές, για να τους ευχαριστήσουμε για την εμπιστοσύνη τους!

  • Αγγλικό θεατρικό εργαστήρι!

   Είμαστε υπερήφανοι για τις πλούσιες εκδηλώσεις μας όλη τη χρονιά. Για εμάς μια εκδήλωση είναι το Α και το Ω για να αρχίσουν τα παιδιά και έξω από την σχολική αίθουσα να κάνουν κτήμα τους τη γλώσσα που διδάσκονται!

  • Ηλεκτρονικά βιβλία δωρεάν σε κάθε παιδί!

   Δίνουμε στους μαθητές μας δωρεάν το ψηφιακό υλικό που δουλεύουμε στο Start Smart School – Eleni Petropoulou για χρήση στον ηλεκτρονικό υπολογιστή του σπιτιού τους, για ακόμα μεγαλύτερη εξοικείωση και καλύτερα αποτελέσματα στην ανάγνωση, το γραπτό καθώς και τον προφορικό λόγο!

  • Δωρεάν επαναληπτικά μαθήματα!

   Ξέρουμε ότι το κάθε παιδί είναι μοναδικό. Έχει τον δικό του ρυθμό αφομοίωσης. Γι’ αυτό πολλές φορές πραγματοποιούμε επαναληπτικά μαθήματα χωρίς κανένα επιπλέον κόστος για το γονιό προκειμένου οι μαθητές μας να συνεχίσουν δυνατοί προς το στόχο τους, δηλαδή το πτυχίο τους!