Άρωμα Αγγλίας στις αίθουσες του Start Smart!

1 Νοεμβρίου 2015

Tο Κέντρο ξένων γλωσσών Start Smart της Ελένης Πετροπούλου, είχε τη χαρά και την τιμή να φιλοξενήσει στις αίθουσές του την αντιπροσωπεία του Κορυφαίου Βρετανικού Φορέα Πιστοποίησης “English Speaking Board”.

Συγκεκριμένα, η κυρία Elaine Rudduck (Deputy Chief Executive Officer) και η κυρία Christine Vasey (Chief Examiner), μαζί με την κυρία Στέλλα Φλωρά από το Europalso Society For Quality Testing, επισκέφθηκαν το Κέντρο επί της Πίνδου 71, και παρουσίασαν στα παιδιά της B1 και Β2 (Lower) στρατηγικές για επιτυχία στις εξετάσεις γραπτών και προφορικών.

Μετά το πέρας της διάλεξης σε δύο τμήματα μαθητών, έδωσαν συγχαρητήρια στη Διεύθυνση του Κέντρου για το υψηλό επίπεδο γνώσης της αγγλικής γλώσσας των μαθητών και για την αρτιότητα του εκπαιδευτικού προσωπικού. Συνομίλησαν φιλικά μαζί με τα παιδιά συζητώντας διάφορα πράγματα και εκτός εξετάσεων, όπως το αγγλικό μιούζικαλ Mamma Mia που θα επισκεφθεί το φροντιστήριο στις 11/11/15 στην Αθήνα.

H Διευθύντρια Σπουδών Ελένη Πετροπούλου, τις ευχαρίστησε για την τιμή που έκαναν στο Κέντρο και τους χάρισε δύο καλάθια με εκλεκτά ελληνικά αγνά προιόντα, τα οποία – όπως είπαν – βρίσκεις πολύ δύσκολα στην Αγγλία! Οι φιλοξενούμενες συζήτησαν με τη Διευθύντρια για τους νέους τρόπους διδασκαλίας και της έδωσαν συγχαρητήρια για τη νέα ανανεωμένη ιστοσελίδα του φροντιστηρίου.

Ζήτησαν να δουν βίντεο από το αγγλικό θεατρικό εργαστήρι του Start Smart και δήλωσαν ενθουσιασμένες! Μάλιστα, στις πολύ ευχάριστες στιγμές της επίσκεψης ήταν η επιθυμία της Mrs Elaine Rudduck για ένα αυτόγραφο από δύο μαθητές, αφού τους γνώριζε – όπως είπε – από τις εμφανίσεις τους στις Smart Eurovision, όπου τα παιδιά μιλούν και τραγουδούν στα αγγλικά, σε μια “αντιγραφή” του δημοφιλούς διαγωνισμού της Ευρώπης!

Στη φωτό από αριστερά: Elaine Rudduck (Deputy Chief Executive Officer), Ελένη Πετροπούλου, Στέλλα Φλωρά (Europalso Society For Quality Testing), Christine Vasey (Chief Examiner), Γιάννης Γαλανόπουλος.

Δείτε το σχετικό βίντεο!

Εκδρομή του START SMART στα MINIONS!Οι μαθητές του Start Smart αποθέωσαν το Mamma Mia!