Η ομάδα μας

ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΣΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ
  • Οι καθηγητές μας είναι έμπειροι και γεμάτοι αγάπη για τη διδασκαλία!

  • Αλήθεια, τι πρέπει να έχει ένας καθηγητής για να θεωρείται άρτιος; Πρώτα από όλα, να κάνει αυτή τη δουλειά από επιλογή και από αγάπη για τη διδασκαλία. Να παρακολουθεί συνεχώς τις εξελίξεις στην εκπαίδευση, να συμμετέχει σε σεμινάρια, να ψάχνει συνεχώς πως θα κερδίσει το ενδιαφέρον των μαθητών. Επίσης, να γίνεται κι αυτός μαθητής και η καθημερινή τριβή με όσους τον παρακολουθούν, να λειτουργεί προς τη βελτίωση και των μαθητών και του ίδιου. Οι καθηγήτριες που εργάζονται στο Start Smart πληρούν όλα τα παραπάνω και εργάζονται μαζί μας αρκετά χρόνια! 

  • Ερωτήσεις & Απαντήσεις
    Στις εξετάσεις ποιών πανεπιστημίων συμμετέχει το Start Smart School;

    Σε αυτές που διενεργεί κάθε Νοέμβριο ή Δεκέμβριο, και κάθε Μάϊο, το Cambridge, το Michigan και το E.S.B.

    Ένας μικρότερος μαθητής δεν μπορεί να συμμετέχει σε εξετάσεις;

    Φυσικά και μπορεί! Τα παραπάνω πανεπιστήμια αλλά και το Europalso όπου είμαστε μέλος, διενεργούν εξετάσεις κάθε Μάϊο.

    Τι σημαίνει να είσαι μέλος στο Europalso;

    Με το σύστημα Europalso Society for Quality Testing το Start Smart School – Eleni Petropoulou ελέγχει συνεχώς την ποιότητα σπουδών των σπουδαστών του επιτυγχάνοντας έτσι τα καλύτερα αποτελέσματα. Αυτό Το σύστημα σπουδών περιέχει δύο σκέλη: Γονείς και Σπουδαστές γνωρίζουν με λεπτομέρεια τη διδακτέα ύλη (το syllabus), δηλαδή τα βασικά Γραμματικά φαινόμενα και το Λεξιλόγιο στο συγκεκριμένο επίπεδο. Ακολουθεί Practices Tests, εξετάσεις ποιότητας σε προγραμματισμένα τακτικά διαστήματα που πιστοποιούν και ελέγχουν το πραγματικό επίπεδο γνώσεων του Σπουδαστή, Europalso Society for Quality Testing. Έτσι μπορούμε και τον βοηθάμε εκεί ακριβώς που υστερεί καλύπτοντας έγκαιρα τα κενά του.

    Όλα τα Κέντρα Ξένων Γλωσσών δεν είναι ίδια;

    Και βέβαια όχι! Ειδικά στις μέρες μας, οι γονείς καλούνται να εξετάσουν και το οικονομικό σκέλος της επιλογής τους φροντίζοντας να διαλέξουν εκείνη τη λύση που να είναι η οικονομικότερη χωρίς όμως να θυσιάζεται η ποιότητα στο βωμό της οικονομίας. Για όλα αυτά υπάρχουν απαντήσεις έτσι ώστε να μπορέσει κάθε γονιός να κάνει την καλύτερη και την πιο συμφέρουσα επιλογή. Το Start Smart School – Eleni Petropoulou αποτελεί την καλύτερη και πιο συμφέρουσα επιλογή!

  • Συμμετοχές σε επιμορφωτικά σεμινάρια
    • Μεθοδολογία425Ώρες
    • Εφαρμοσμένη γλωσσολογία265Ώρες
    • Κριτική ανάλυση γραπτού & προφορικού λόγου190Ώρες
    • Διδασκαλία των τεσσάρων δεξιοτήτων240Ώρες
    • Δυσλεξία & Διάσπαση προσοχής280Ώρες
  • Γιατί να προτιμήσετε το Start Smart School

    • Τα βιβλία μας είναι τα καλύτερα!

      Έχουμε επιλέξει για τα παιδιά σας τα ποιοτικότερα βιβλία εκμάθησης της αγγλικής γλώσσας από τις μικρότερες τάξεις & τις προκαταρκτικές τάξεις junior έως τα ανώτερα επίπεδα στις τάξεις Proficiency καλύπτοντας άρτια τις εξετάσεις των Πανεπιστημίων Cambridge, Michigan, ESB κ.α.

    • Αλλάξαμε ...αιώνα στην εκπαίδευση!

      Είμαστε, ειλικρινά, πολύ χαρούμενοι που “αλλάξαμε αιώνα στην εκπαίδευση”, όπως ήταν και το σλόγκαν μας το 2008, αφού το Start Smart, ήταν το πρώτο που χρησιμοποίησε διαδραστικό πίνακα σε όλη τη Δυτική Αττική! Ευτυχώς, μετά ακολούθησαν και άλλα το παράδειγμά μας, και οι μαθητές κέρδισαν από αυτή τη μοναδική εμπειρία μέσα στις αίθουσες διδασκαλίας!

    • Ειδικές εκπτώσεις στα δίδακτρα!

      Κάνουμε ειδικές τιμές σε άνεργους αλλά και εκπτώσεις στα αδέλφια, καθώς και στα παιδιά που επιλέγουν να διδαχθούν και δεύτερη ξένη γλώσσα. Έκπτωση κάνουμε και στους φίλους των μαθητών μας που εγγράφονται για πρώτη φορά αλλά και ανάλογη έκπτωση στους ίδιους μας τους μαθητές, για να τους ευχαριστήσουμε για την εμπιστοσύνη τους!

    • Αγγλικό θεατρικό εργαστήρι!

      Είμαστε υπερήφανοι για τις πλούσιες εκδηλώσεις μας όλη τη χρονιά. Για εμάς μια εκδήλωση είναι το Α και το Ω για να αρχίσουν τα παιδιά και έξω από την σχολική αίθουσα να κάνουν κτήμα τους τη γλώσσα που διδάσκονται!

    • Ηλεκτρονικά βιβλία δωρεάν σε κάθε παιδί!

      Δίνουμε στους μαθητές μας δωρεάν το ψηφιακό υλικό που δουλεύουμε στο Start Smart School – Eleni Petropoulou για χρήση στον ηλεκτρονικό υπολογιστή του σπιτιού τους, για ακόμα μεγαλύτερη εξοικείωση και καλύτερα αποτελέσματα στην ανάγνωση, το γραπτό καθώς και τον προφορικό λόγο!

    • Δωρεάν επαναληπτικά μαθήματα!

      Ξέρουμε ότι το κάθε παιδί είναι μοναδικό. Έχει τον δικό του ρυθμό αφομοίωσης. Γι’ αυτό πολλές φορές πραγματοποιούμε επαναληπτικά μαθήματα χωρίς κανένα επιπλέον κόστος για το γονιό προκειμένου οι μαθητές μας να συνεχίσουν δυνατοί προς το στόχο τους, δηλαδή το πτυχίο τους!