Γιατί να μας επιλέξετε

Η ΑΡΧΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΗΜΙΣΥ ΤΟΥ ΠΑΝΤΟΣ
  • Αγαπητοί γονείς,

    Κάθε γονιός θέλει το καλύτερο για το παιδί του!
    Ειδικά για την εκπαίδευσή του, η οποία δεν είναι ένα ζευγάρι παπούτσια ή ένα tablet που εάν κάνουμε λάθος επιλογή και χαλάσει, θα πάρουμε άλλο.

    Στην εκπαίδευση, το ξέρετε και από τα δικά σας σχολικά χρόνια, η αρχή είναι το ήμισυ του παντός.
    Για αυτό λέμε Start Smart, δηλαδή ξεκίνησε έξυπνα. Το τι σημαίνει ακριβώς “έξυπνα” θα σας το αναλύσουμε παρακάτω.

    Η ξενόγλωσση εκπαίδευση είναι κάτι παντοτινό και πρέπει να επιλέξετε ένα περιβάλλον εκπαίδευσης ευχάριστο αλλά και με ποιοτικές παροχές που θα κάνει πιο εύκολη και πιο ευχάριστη – ειδικά για τα μικρότερα παιδιά – τη μετάδοση και κυρίως την αφομοίωση των γνώσεων.

    Η εκπαίδευση είναι ένα σύνολο πραγμάτων που έχει ως σκοπό να δώσει ουσιαστικές γνώσεις στο μαθητή αλλά και να εμπλουτίσει με τον πιο καταλυτικό ρόλο το αυριανό βιογραφικό του παιδιού στην απαιτητική αγορά εργασίας.

    Ας ξεκινήσουμε από το τελευταίο στάδιο, που είναι οι εξετάσεις. Στο Start Smart, μετά από χρόνια συμμετοχής των μαθητών στις εξετάσεις του Cambridge, Michigan, ESB & Europalso, το ποσοστό επιτυχίας του Κέντρου μας βρίσκεται σταθερά πάνω από το 98% σε όλα τα επίπεδα των πτυχίων! Είμαστε από τα λίγα Κέντρα στην Ελλάδα που συμμετέχουν κάθε χρόνο στις εξετάσεις του Cambridge. Το Πανεπιστήμιο του Cambridge είναι κάθε χρόνο στα πέντε καλύτερα του κόσμου και η βαρύτητά του δίνει άλλο κύρος στο βιογραφικό κάποιου.

    Ας δούμε τώρα πως φτάνουμε στο στόχο μας, που είναι η αφομοίωση των γνώσεων και η επιτυχία “με την πρώτη” στις εξετάσεις.

    Στο Start Smart παράλληλα με την κλασσική διδασκαλία και τους σύγχρονους μαθησιακούς τρόπους προσέγγισης των παιδιών, κάνουμε μάθημα σε ψηφιακές αίθουσες με διαδραστικούς πίνακες και με σύγχρονους διαδραστικούς βιντεοπροβολείς που κάνουν το μάθημα διασκέδαση. Έρευνες έχουν δείξει ότι με αυτόν τον τρόπο η προσήλωση στον πίνακα είναι στο 100%.

    Είμαστε, ειλικρινά, πολύ χαρούμενοι που “αλλάξαμε αιώνα στην εκπαίδευση”, όπως ήταν και το σλόγκαν μας το 2008, αφού το Start Smart, ήταν το ΠΡΩΤΟ που χρησιμοποίησε διαδραστικό πίνακα στη Δυτική Αττική! Ευτυχώς, μετά ακολούθησαν και άλλα το παράδειγμά μας, και οι μαθητές κέρδισαν από αυτή τη μοναδική εμπειρία μέσα στις αίθουσες διδασκαλίας!

    Και δεν μένουμε μόνο στο να χρησιμοποιούμε την τεχνολογία στην αίθουσα. Σε κάθε μαθητή μας δίνουμε δωρεάν το βιβλίο σε ηλεκτρονική μορφή για τον υπολογιστή στο σπίτι. Με αυτό ο μαθητής κάνει επανάληψη, μαθαίνει κανόνες και ορθογραφία, παίζει εκπαιδευτικά παιχνίδια και προετοιμάζεται καλύτερα για το επόμενο μάθημα στην τάξη. Τα e-books βοηθούν στην καλύτερη εξοικείωση και δίνουν εντυπωσιακά αποτελέσματα στην ανάγνωση, το γραπτό καθώς και τον προφορικό λόγο! Είναι ο καλύτερος τρόπος να βοηθήσει ένας γονιός το παιδί του στο διάβασμα στο σπίτι, ειδικά εάν δεν γνωρίζει αγγλικά.

    Αγαπητοί γονείς,

    Τα βιβλία στην ξενόγλωσση εκπαίδευση είναι τα πιο βασικά εργαλεία για ένα μαθητή προκειμένου να εκπαιδευθεί άρτια. Υπάρχουν Κέντρα που επιλέγουν βιβλία με χαμηλή τιμή – και χαμηλή ποιότητα – για να προσελκύσουν περισσότερους γονείς. Αλήθεια, θα επιλέγατε φθηνά αθλητικά παπούτσια για το ποδόσφαιρο του παιδιού σας κινδυνεύοντας να χτυπήσει ή να μην αποδίδει όσο αξίζει στο γήπεδο εξαιτίας της ποιότητάς τους;

    Επειδή θέλουμε το καλύτερο για τους μαθητές μας και προκειμένου να επιτύχουμε την καλύτερη επίδοση από αυτούς, έχουμε επιλέξει τα ποιοτικότερα βιβλία από τους μεγαλύτερους εκδοτικούς οίκους, που εκδίδουν αποκλειστικά βιβλία εκμάθησης της αγγλικής γλώσσας από τις μικρότερες τάξεις junior έως τα ανώτερα επίπεδα στις τάξεις Proficiency καλύπτοντας τις εξετάσεις των Πανεπιστημίων Cambridge, Michigan, ESB κ.α.

    Ένα άλλο πολύ σημαντικό στοιχείο στην εκπαίδευση των παιδιών μας είναι οι καθηγητές μας.
    Υπό την καθημερινή καθοδήγηση της Ελένης Πετροπούλου, οι καθηγητές διδάσκουν με αγάπη και σεβασμό προς τους μαθητές αλλά και διδάσκονται συνεχώς, μέσα από σεμινάρια και ειδικά προγράμματα που γίνονται στην Ελλάδα ή το εξωτερικό.

    Ένα από τα πλεονεκτήματά μας είναι τα ο λ ι γ ο μ ε λ ή μας τμήματα.

    Έχουμε στην πραγματικότητα, και όχι στα λόγια, ολιγομελή τμήματα!

    Πέρα από το μικρό αριθμό μαθητών σε κάθε τάξη και τμήμα, πέρα από την τεχνολογία των διαδραστικών πινάκων, οι τάξεις μας διαθέτουν κλιματισμό και ανοιγόμενα παράθυρα που ανοίγουν σε κάθε διάλειμμα, για την αποφυγή μικροβίων. Όσο κι αν όλα αυτά για εμάς είναι αυτονόητα για κάποια άλλα Κέντρα δεν είναι. Υπάρχουν Κέντρα δίχως διαδραστικούς πίνακες, δίχως κλιματισμό – και αυτό δυστυχώς το διαπιστώνουν οι μαθητές …πολύ μετά τις εγγραφές – δίχως παράθυρα ή εξαερισμό, δίχως φρεσκοβαμμένους τοίχους, δίχως την εξυπηρέτηση που θα ήθελαν και για αυτή θα σας μιλήσουμε παρακάτω.

    Τo Κέντρα μας δεν μένουν μόνο στις τυπικές παροχές προς τους μαθητές ή τους γονείς. Για παράδειγμα το αγγλικό θεατρικό μας εργαστήρι παρουσιάζει παραστάσεις στα αγγλικά που κερδίζουν το χειροκρότημα των θεατών. Οι εκδρομές μας σε πηγές πολιτισμού είναι συχνές. Στα προηγούμενα σχολικά έτη επισκεφθήκαμε αγγλικά musicals παγκόσμιας φήμης όπως το Cats και το Mamma Mia! Πήγαμε στο Μέγαρο Μουσικής να δούμε το Μαύρο Θέατρο της Πράγας, στο Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού, στο Disney On Ice κ.α.

    Επίσης, παρέχουμε δωρεάν extra υλικό και τακτική ενημέρωση γονέων με τα πραγματικά στοιχεία επίδοσης των μαθητών. Έχουμε καθημερινή και το κυριότερο αμφίδρομη επικοινωνία μεταξύ Κέντρων και γονέων μέσω τηλεφώνου για άμεση λύση σε τυχόν προβλήματα, μέσω SMS για απλές ανακοινώσεις, μέσω website αλλά και μέσω της σελίδας μας στο Facebook.

    Ακόμα και μετά την απόκτηση των πτυχίων είμαστε κοντά στους μαθητές μας και στους γονείς που μας εμπιστεύθηκαν τα προηγούμενα χρόνια. Βιογραφικά σημειώματα, προετοιμασία για συνεντεύξεις κ.λ.π. είναι σε πρώτο πλάνο μαζί τους με σκοπό το καλύτερο μετεκπαιδευτικό ή εργασιακό περιβάλλον.

    Η διευθύντρια του Κέντρου Ελένη Πετροπούλου διδάσκει από το 2001. Έχει μεταλαμπαδεύσει σε κάθε καθηγήτρια ότι το κάθε παιδί είναι μοναδικό. Έχει τον δικό του ρυθμό αφομοίωσης. Για αυτό πολλές φορές πραγματοποιούμε επαναληπτικά μαθήματα χωρίς κανένα επιπλέον κόστος για το γονιό προκειμένου οι μαθητές μας να συνεχίσουν δυνατοί προς το στόχο τους, δηλαδή το πτυχίο τους!

    Όσο για το πως θα είστε σίγουροι – μέχρι τις εξετάσεις – ότι έχετε επιλέξει σωστά;
    Κάθε χρόνο η δική μας δουλειά πιστοποιείται από το Europalso. Ελεγχόμαστε για την ολοκλήρωση της βασικής διδακτέας ύλης και τη συνεχή επιμόρφωση των καθηγητών μας με ISO 9001.

    Και αφήσαμε για το τέλος αυτό που πολλοί ρωτάτε πρώτο όταν ζητάτε πληροφορίες.
    Τις τιμές στα δίδακτρα.
    Ένα είναι σίγουρο: για όλα αυτά που παρέχουμε με επαγγελματισμό στους γονείς και τους μαθητές μας, τα δίδακτρά μας είναι πολύ προσιτά.

    Θυμηθείτε…
    Η αρχή είναι το ήμισυ του παντός…
    Start Smart…