Θερμό χειροκρότημα για το "Romeo + Juliet... σαν το σκύλο με τη γάτα" από το εργαστήρι του Start Smart School!

4 Μαΐου 2014
Η παρέα των σκύλων!

Η παρέα των σκύλων!

Το θέατρο στο Δημαρχείο Αχαρνών γεμάτο από κόσμο, οι μικροί ηθοποιοί μας για μια ακόμη φορά έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό – ακόμα καλύτερο από τις πρόβες – και παρουσίασαν το πολύ ωραίο έργο του Γιάννη Καλατζόπουλου “Ρωμαίος + Ιουλιέτα …σαν το σκύλο με τη γάτα!”. Σημαντικό ρόλο στη παράσταση έπαιξε η μουσική του Γιούρι Στούπελ, αφού το έργο είχε πολλά στοιχεία μιούζικαλ.

Η άνεση των παιδιών πάνω στη σκηνή παίζοντας στα αγγλικά επί σχεδόν δύο ώρες, και η προφορά τους – δεχτήκαμε πολλά συγχαρητήρια και γι’ αυτό και είμαστε πολύ χαρούμενοι!!! – η συνεργασία τους μεταξύ τους αλλά και η βοήθειά τους σε εμάς πίσω από τη σκηνή, είναι τρία από τα πολλά “εφόδια” που πήραν από αυτό το μαγικό ταξίδι που προσφέρει μια θεατρική παράσταση!

Τα μηνύματα του έργου πάρα πολλά: για το ρατσισμό, τον αλληλοσεβασμό, την αποδοχή στο διαφορετικό, την κατανόηση, τον έρωτα, τη φιλία, την προσφορά…

Ευχαριστούμε: τον κ. Γιάννη Καλατζόπουλο, τον κ. Γιούρι Στούπελ για τα δικαιώματα του έργου, τη Βίκυ Διακομανώλη για τους υπέροχους φωτισμούς, τη Γιώτα Μπεχράκη για τα μοναδικά κοστούμια, τις καθηγήτριες μας κ. Μαρία Δημητρακάκη, Αθανασία Γρίβα & Αγγελική Μακρή για την backstage συνεργασία τους. Τον παλιό μας μαθητή (και κάτοχο Lower!) Γιώργο Λαθουρά για τα ηχητικά εφέ, τον Παναγιώτη Φραγκόπουλο και το Δημήτρη Λαθουρά (και μαζί και τους φίλους του) που μας βοήθησαν στο στήσιμο του σκηνικού και το αντίστροφο! Ευχαριστούμε και τον νονό της κόρης μας Αντώνη Μαστροθανάση για τη μεταφορά του σκηνικού με το μπαλκόνι, γιατί Ρωμαίος+Ιουλιέτα χωρίς μπαλκόνι δε γίνεται!
Επίσης, το Δήμο Φυλής και τον Πρόεδρο του Πολιτιστικού Οργανισμού κ. Κώστα Σκαματζούρα για την βοήθειά τους από τον Οκτώβριο ’13 που άρχισαν οι πρόβες στο Κολυμβητήριο και το Κλειστό Δροσούπολης.

Ακόμη τον Δήμο Αχαρνών και τον κ. Σταύρο Κοπαλά για την βοήθειά του και τη φιλοξενία της παράστασης στο Δημαρχείο Αχαρνών.

Ελένη Πετροπούλου, Διευθύντρια Start Smart School
Γιάννης Γαλανόπουλος – Σκηνοθέτης της παράστασης

To CATS “μάγεψε” τους μαθητές
του Start Smart School
Hello World!