Μεγάλη προσφορά: βιβλία, τσάντα, κασετίνα και τετράδια δωρεάν στα παιδιά της A’ Junior!

23 Αυγούστου 2019

Πλήρως ανακαινισμένο και έτοιμο να ανοίξει για 12η σχολική χρονιά είναι το Κέντρο Ξένων Γλωσσών «Start Smart» στα Άνω Λιόσια προσφέροντας μάλιστα ως δώρο φέτος στους μαθητές της A’ junior όλα τα βιβλία της τάξης, και όχι μόνο. Δωρεάν και η τσάντα, μια μεταλλική κασετίνα καθώς και τα τετράδια που θα χρειαστούν τα παιδιά, στο νέο τους ταξίδι στον κόσμο των ξένων γλωσσών!

Το «Start Smart» δεν θα αφήσει κανέναν παραπονεμένο αφού σε όλους τους μαθητές της A’, B’, και C’ τάξης θα δωρίσει δύο από τα βιβλία που θα διδαχθούν φέτος στις διαδραστικές του αίθουσες με τα ολιγομελή τμήματα!

Η διευθύντρια του Κέντρου, Ελένη Πετροπούλου, μαζί με τους συνεργάτες της, για μια ακόμη χρονιά κατάφερε να αποκτήσουν πτυχίο και οι 50 μαθητές που συμμετείχαν στις εξετάσεις Cambridge (που πλέον λίγα Κέντρα συμμετέχουν σε πανελλήνιο επίπεδο), Michigan, ESB, Γαλλικού Ινστιτούτου, Ιδρύματος Γκαίτε και Europalso, πετυχαίνοντας 100% επιτυχία.

Επιπρόσθετα, εδώ και χρόνια, το «Start Smart» προσφέρει ειδικά προνηπιακά και νηπιακά τμήματα αγγλικών, που βάζουν με μοναδικό τρόπο τους λιλιπούτειους μαθητές …στο παιχνίδι της Αγγλικής γλώσσας!

Το «Start Smart» υπόσχεται υψηλό επίπεδο σπουδών, σίγουρη επιτυχία στις εξετάσεις, αλλά και διασκέδαση μέσα κι έξω από τις τάξεις. Ήδη έχει ανακοινώσει ότι φέτος το Κέντρο θα παρακολουθήσει με προνομιακό εισιτήριο «Το Φάντασμα της Όπερας», το αυθεντικό αγγλικό μιούζικαλ του Άντριου Λόιντ Βέμπερ που έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα, όπως είχε συμβεί με το «Mamma Mia!», το «Cats» κ.α. παραστάσεις που θυμούνται οι μαθητές ακόμη με πολλή νοσταλγία.

Οι εγγραφές – που σημειωτέον είναι δωρεάν – θα γίνονται στην οδό Πίνδου 71, από τη Δευτέρα 2/9 έως την Παρασκευή 13/9, τις ώρες 18.00-20.30. Τα μαθήματα θα ξεκινήσουν στις 16/9. Πληροφορίες στο τηλέφωνο 2102486652.

Και φέτος ποσοστό επιτυχίας σε όλα τα πτυχία 100%Start Smart …Fresh! Κάναμε ανακαίνιση!