Οι μαθητές μας στο Σύνταγμα, βοηθοί στο "Εργαστήρι" (βίντεο)

24 Νοεμβρίου 2016

Στα πλαίσια των δράσεων κοινωνικής ευθύνης, η διεύθυνση και οι μαθητές των Κέντρων Ξένων Γλωσσών «Start Smart» της Ελένης Πετροπούλου πρόκειται να γίνουν βοηθοί – πωλητές στο παζάρι «Χριστουγεννιάτικο πανηγύρι της αγάπης», που διοργανώνει το «Εργαστήρι – Λίλιαν Βουδούρη» στο σταθμό μετρό Συντάγματος την Τετάρτη 7, την Πέμπτη 8 & την Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου .

Μετά από επίσκεψη στο άψογο κτίριο του «Εργαστηρίου» και λεπτομερή ξενάγηση στους χώρους του, τα Κέντρα Ξένων Γλωσσών «Start Smart», προμηθεύτηκαν χειροποίητα κεραμικά στολίδια – δημιουργίες των νέων του «Εργαστηρίου» – τα οποία θα βρίσκονται μέχρι και τις 22 Δεκεμβρίου στη διάθεση των γονέων και των μαθητών με κόστος 1 ευρώ.

Το «Εργαστήρι» που προσφέρει ένα ιδιαίτερα αξιόλογο έργο εδρεύει στα Άνω Λιόσια. Φροντίζει για την κοινωνική ένταξη και τη διασφάλιση μιας αξιοπρεπούς διαβίωσης για 100 ενήλικα άτομα με ελαφρά και μέση νοητική υστέρηση. Επίσης, εδώ και λίγο καιρό στο «Εργαστήρι», λειτουργούν και 4 ειδικά διαμορφωμένες σύγχρονες κατοικίες μόνιμης – δια βίου – υποστήριξης και παρακολούθησης διαβίωσης για 36 νεαρά άτομα. Οι προοπτική είναι να πολλαπλασιαστούν μαζί με τα οφέλη στους νέους με νοητική υστέρηση.

Έτσι, για 3 ημέρες, από τις 9 το πρωί, έως τις 9 το βράδυ, οι επισκέπτες στο Σύνταγμα, θα έχουν την ευκαιρία να θαυμάσουν, αλλά και να αποκτήσουν τις χειροποίητες δημιουργίες των απασχολούμενων στο Κέντρο «Το Εργαστήρι – Λίλιαν Βουδούρη». Επίσης να αγοράσουν κάθε είδους προϊόντα σε πολύ χαμηλές τιμές, που προσφέρουν μεγάλες εταιρίες, καταστήματα και ιδιώτες για να ενισχύσουν τη μεγάλη προσπάθεια των γονιών…

Μάλιστα, οι μαθητές των START SMART βρέθηκαν καλεσμένοι για άλλο θέμα στην εκπομπή Σπίτι μου Σπιτάκι μου στον ALPHA και η συνεργάτης της εκπομπής Εύη Σταθάτου ανέφερε στον αέρα τη δράση με το ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ. Δείτε το ακόλουθο Βίντεο.
')}

Η Ελένη Καστάνη μάγεψε το Start Smart!Αποκριάτικο Party με τον KIKO!